duminică, 16 octombrie 2011

Spaghete de orez cu legume si fructe de mare (Rice spaghetti with vegetables and seafood)

Sau cum sa pregatesti un fel de mancare si sa murdaresti patru oale.

  • Oala numarul 1: Se fierb fructele de mare in apa cu sare
  • Oala numarul 2: Se fierb legumele in apa cu sare, dar nu prea tare, sa mai ramana putin crocante.
  • Oala numarul 3: Se fierb spaghetele de orez in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu le lipeasca intre ele).
  • Oala numarul 4 (de fapt un wok): Se calesc in unt (dar de data asta n-am avut unt, asa ca am folosit ulei de masline) fructele de mare. Se adauga apoi legumele si apoi spaghetele de orez. Se pune sare si piper dupa gust. La final se adauga usturoi. Eu am curatat 2 capatani de usturoi, le-am pisat bine in piulita si le-am adaugat in wok. Dupa adaugarea usturoiului au mai urmat cateva invarteli si gata :). Pofta buna.

Ce a rezultat se vede in prima imagine. Chiuveta cu vase se vede in a doua imagine. Dar fara wok, ca n-ar mai fi incaput in chiuveta :)


Nikon P7000,
42.6mm, 1/60sec, F/5.6, ISO 400

Nikon P7000,
13mm, 1/30sec, F/3.5, ISO 400

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...